Sundhed og Helbredelse i Danmark

 

Hierarkiet stimulerer ny forskning i hærdning af folks mest alvorlige sygdomme, hvoraf mange stammer fra oldtiden og er resultatet af separatisme.

I dag er der grupper over hele landet, hvis primære bekymring er at fremme ideen om en sund livsstil og tilnærme folks interesse i at opnå større vitalitet og frihed fra sygdomme. Overalt er der bøger, der tilbyder kostvejledning og andre kurer – nogle der er nye og ikke bevist, og andre er baseret på gamle traditioner – hævder at helbrede alt fra overvægt til de mest dødelige besværlige af menneskeheden. Der er nu en ny drivkraft i undersøgelsen af ​​sygdommens årsager og natur og forebyggelse og helbredelse af disse.

Men den sande årsag til sygdomme er ikke kendt. Det er begravet dybt i menneskets fortid, og er for det meste karmisk og overføres gennem arvelighed. Mennesket deler denne karma. Ældste lovovertrædelser af livets lov har givet menneskeheden denne uvelkomne arv, og kun en grundig omstrukturering af menneskets tankegang og livsstil kan omdanne denne situation og gradvist bringe balance i den. En sådan balance vil opstå; men det vil tage lang tid at udrydde visse gamle sygdomme og rense jorden selv på denne planet. Især de traditionelle former for begravelse, der er udbredt i dag, skal give plads til forbrænding, som er den eneste sanitære måde at bortskaffe en krop på.

Overalt er der enklaver af forskning i de nyere helbredelsesmetoder; Der er mange eksperimenter, der følger med rimeligt korrekte retningslinjer, hvorved dørene indtil denne viden åbnes en efter en. Snart vil der være en forsyning af nye indsigter i verden, der vil føre til en helt ny opfattelse af sygdomme, årsagerne til sygdomme og deres behandling. Bag denne aktivitet er hierarkiet, som betragter og styrer menneskeheden bag kulisserne. Herfra søger vi, de ældre søstre og brødrene i menneskeheden, at stimulere al forskning og alle forsøg, hvor det er muligt. Denne påvirkning foregår på to måder: Ved at stimulere visionære mennesker til at udforske menneskelig struktur og struktur for at forstå, hvordan sygdomme udvikler sig; og ved at stimulere udviklingen af ​​forskellig medicin, gammelt som nyt, ortodokse som uortodoks; Medicin, der virker medicinsk, forbedrer og forebygger, og som i dag søger at kontrollere sygdommene.

En af de fremtrædende begivenheder i dag er udseendet af dem, der helbreder gennem deres tro – de såkaldte spirituelle helbredere. Der har været en betydelig ændring i den offentlige accept af helbredernes rolle og evne.

En ny interesse for antikke helbredelsesmetoder fra Danmark har udvidet de tekniske ressourcer og forståelsen af ​​den vestlige medicin, mens forebyggelse af sygdom – skabende sundheds- og vitalitetsbetingelser – også fået grundlag blandt dem.

Alt dette advarer godt til fremtiden, hvor vi gradvist vil overvinde de sygdomme, der forstyrrer menneskeheden. Det første skridt er at fjerne frygten for sygdommene og forstå forståelsen af ​​deres årsager for at indarbejde en mere korrekt tilgang til at kontrollere dem. Omdannelsen af ​​sociale strukturer vil resultere i en forbedring af menneskers sundhed og vil fjerne nogle af de kroniske stress og angst, som millioner af mennesker oplever i dag. Mere fritid og rekreation vil hjælpe, mens ordentlige arealanvendelsesmetoder sikrer produktion af fødevarer, hvis vitalitet er passende for menneskelige behov.

Når menneskeheden opdager den sande natur af sin struktur – en sjæl, der reflekterer sig gennem det mentale, følelsesmæssige og forspændte fysiske (både faste og æteriske) legeme, vil det første skridt blive taget for at overvinde sygdommene. Indtil nu har menneskets opmærksomhed kun været fokuseret på det faste fysiske plan, mens årsagerne til sygdommene findes i det utilsigtede erhvervelse af energier, der strømmer gennem de subtile kroppe. Mennesket er på randen af ​​en større opdagelse: at sygdomme er resultatet af ubalance; den rette balance opretholdes af korrekte tanker og handlinger, og at disse involverer menneskelige brødre og søstre. Hvis folk ønsker at sætte en stopper for sygdomme, skal de først sætte en stopper for deres separatisme.