Sep 052017
 

København er en by, der lever med en oceanisk klimasone og kan sammenlignes med et fugtigt kontinentalklima. Beliggende i et område, der er tilbøjeligt til lavtrykssystemer, har det det ustabile og skiftende vejrmønster for hele året. Med over en million indbyggere er det en af ​​kontinentets ældste byer, der giver dig en historisk storhed om, hvad Danmark handler om. Som et storbyområde er det stadig et af de største handelscentre i moderne tid.

De destinationer værd at se

Et besøg i København vil ikke være fuldstændigt uden at passere af det vartegn, der definerer byen. Den lille havfrue er den mest populære turistattraktion i byen. Baseret på historien om den berømte danske forfatter, Hans Christian Andersen, er statuen synonym med hvad København er. Timeturneture passerer alle langs den lille havfrue statue ved Langelinie, der ligger ved byens havnefront.

Amalienborg Palace er det sande og ægte kongelige slot. Opkaldt efter dronning Sophie Amalie blev den brændt til jorden i 1689 og blev senere genopbygget for at vise landets kongelige modige dristighed. I dag tjener slottet som dronningens vinterbolig og tjener som visningsområde for de kongelige til at hilse deres fag.

Kendt som den kongelige hovedstad i København ligger København på Sjælland og Amager. Betragtes som en af ​​verdens grønneste og fedeste byer, blev den kun dansk hovedstad i begyndelsen af ​​det 15. århundrede. Traditionen siger, at København i begyndelsen af ​​det 11. århundrede allerede var en lille by med en stor ejendom, en lille markedsplads og kompakte boliger, der blev spredt over hele området. I midten af ​​det 12. århundrede kom byen under biskop Absalons ledelse og voksede med hensyn til handel og forretning. Således lavede biskoppen forskellige strukturer, der befæstede byen, hvilket til sidst førte til grundlæggelsen af, hvad København er i dag.

Med brugen af ​​sin havn blomstrede byen som et hovedområde for skibe og forhandlere. Således er byens navn stammer fra det danske ord, som betyder købmandens havn eller køberens havn. Kampe og krige gjorde byen til en bolig af intens historisk betydning med hensyn til udviklingen af ​​det moderne Europa.

Sorry, the comment form is closed at this time.