Nov 142017
 

Fedme er et alvorligt sundhedsmæssigt og økonomisk problem. Som et sundhedsproblem fører fedme til diabetes, hjerte-kar-sygdomme og kræft.

På den økonomiske front er sundhedsudgifterne nødt til at stige, når en tredjedel af befolkningen er syg. Danmark, en rig europæisk nation med et højt BNP, og hvis folk er kendt for at være “lykkelige” har gjort et stort skridt i at vise verden alvorligheden af problemet.

For det meste, medmindre der er underliggende medicinske tilstande, er fedme en livsstilsinduceret sygdom. Undersøgelser tyder på, at de fleste overvægtige mennesker fører stillesiddende liv og forbruger usunde fødevarer, der er fede af fedt.

At ændre sin livsstil kan være svært at gøre, men hvis det er for bedre sundhed og længere levetid, så er det det smarte valg. Det er det rigtige valg rideudstyr helsinge. Smart mad valg ville betyde flere frugter og grøntsager i kosten.

Det anbefales, at kød forbruges uden fedtet (skiver fedtet ud af svinekød); gå let på gravierne, og tag huden af kyllingen. Foretage sundere madlavning metoder som grilling, broiling og bagning over stegning.

Folk bør også blive aktive ved at udøve mindst en halv time hver dag. Hvis vejret bliver for skævt til at gå eller jogge udenfor, så ville det lokale gymnastiksal gøre det. Hvis du ejer en tredemølle, så er det godt at bruge det.

Tag racketen og spil lidt tennis eller badminton. Enhver fysisk aktivitet, der får dig til at svede ud af klumpen er god. Selvfølgelig skal du først tale med din læge for at sikre dig, at dit system kan udholde de fysiske aktiviteter, du vil deltage i.

De, der har problemer med at tabe sig med en streng kostplan og fysisk aktivitet, kan bruge urtetilskud til at hjælpe dem med at nå deres mål. Disse siges at være sikrere end i skranken uden receptpligtig medicin.

Nogle anbefalede urte kosttilskud er grøn te, cayenne og tang. Disse urter kaldes termogene eller stimulerende urter, fordi de fremskynder åndedræt, puls og fordøjelse. Grøn te er et stimulerende middel, der har C-vitamin og antioxidanter. Den fås i teposer, løs og i kapsler.

På den anden side indeholder Cayenne capsaicin, der stimulerer spyt og fordøjelse. Det fremskynder også kroppens metabolisme. Sidst men ikke mindst er tang, som er en kilde til krom og jod. Denne urt er en skjoldbruskkirtlen stimulerende og er taget som kapsler eller tabletter. Det anbefales, at du tjekker hos din læge, før du tager tang, hvis dit vægproblem er relateret til skjoldbruskkirtlen.

Sorry, the comment form is closed at this time.