Feb 062016
 

Sønderborg ligger lige nord for den tyske grænse i Danmark og som den største by i den sydlige Jylland, det har meget at tilbyde besøgende og beboere sito web


Når du indtaster Sønderborg vil du krydser en af ​​to broer, hvilket giver dig en dejlig udsigt over byens centrum. Afhængigt af hvad du leder efter i en ferie eller besøg, vil du helt sikkert finde noget for enhver smag.

 


Hvis naturen og udendørs er i kortene for dig, end Sønderborg er moden med mulighed for dig. Der er en meget lang vandresti kendt som Gendarmstien og strækker 74 km langs grænsen til Tyskland. Efter genforeningen af ​​1920, hvor grænserne kontrolleret af gendarmer og disse er de stier, de patruljerede. Der er flere mindre ruter at gå, afhængigt af hvor du ønsker at se. Der er også masser af busser til at få dig tilbage til dit udgangspunkt, så du kan vandre langt, og ikke bekymre dig om at komme tilbage til dit udgangspunkt, når du bliver træt.

På skal se er Nørreskoven, en bøgeskov, der ligger lige ved havet og er kendt som en af ​​de smukkeste bøgeskove i Danmark. Beliggende lige øst for Sønderborg på kysten.

Der er også masser af muligheder for sejlads, kajak, fiskeri, svømning og anden vandsport i området. Du bør tjekke ind med turistkontor og de kan arrangere leje for dig eller henvise dig til det bedste sted.

Der er 3 gode golfbaner i området. Hvert kursus er 18 huller og ligger i sådanne dejlige omgivelser, at det kan distrahere dig fra dit spil.

Hvis kulturen er mere din stil, end du har brug for at besøge det nye Alsion-komplekset, som er en kombination universitet, forskningscenter, koncertsal og café. Det ligger lige over broen på havnefronten. Den Alsion er en af ​​de bedste symfoni koncertsale i verden.

Der er også nogle meget historiske steder, som du ikke bør gå glip af. Den Dybbøl Banke Slagmark er center dedikeret til krigen i 1864 og huser mange modeller og viser livet bag linjerne.

Den Sønderborg Slot ligger på det sydøstlige hjørne af Sønderborg og huser området historie og har interessante udstillinger.

Op ad vejen fra Sønderborg, vil du finde en meget populært turistmål – Danfoss Universe, som er en hænder på museum fordybe sig i forholdet mellem moderne teknologi og natur. Masser af sjove aktiviteter for børn og voksne.


Der er også mange mindre byer og landsbyer med enestående historie alle inden for en 30 minutters kørsel. Steder at inkludere, hvis kørsel er et besøg på Vibaek Watermill, Trillen – Fuglereservatet, Augustenborg Slot, Dybbøl Mølle og Kegnæs Kirke.


sonderborghavnFor dem, der elsker heste og / eller middelalderlige begivenheder end planlægge dit besøg i slutningen af ​​juni til begyndelsen af ​​august, hvor Sønderborg har deres årlige vippe begivenhed. Vippes eller Ringridning er en begivenhed, hvor ryttere på hesteryg nødt til race ned et spor og formår at overvinde en ring på deres dyst stick. Ringen bliver mindre og mindre som deltagere elimineres. Sjov begivenhed til at deltage.

Sorry, the comment form is closed at this time.